Vrienden van het festival!

Word ook vriend van ons mooie festival! 

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei organiseert stichting Bier in Zeeland voor de zevende maal het Middelburgse Abdij BierFestival. De Provincie Zeeland, eigenaar van de abdij met haar oorsprong in de 12e eeuw, stelt de unieke historische locatie geheel aan  onze stichting beschikbaar.

Een belangrijk doel van Stichting Bier in Zeeland is de Zeeuwse brouwers onder de aandacht te brengen van het publiek. Daarnaast wordt idee van het festival in een abdij benut om bijzondere kloosterbrouwerijen hun verhaal te laten vertellen. Voor zover bekend is ons concept daarmee uniek.

Dit jaar zal het sfeervolle grote Abdijplein het decor voor het festival vormen. Veel Zeeuwse brouwers, maar ook gastbrouwers van buiten de provincie zullen met een stand aanwezig zijn om hun bieren te laten proeven. Het Walchers Biergilde zal live voor het publiek bier brouwen, zodat het brouwproces te volgen is en er van alles over gevraagd kan worden.

De afgelopen 7 jaar is het Abdijbierfestival uitgegroeid tot een professioneel bierevenement, waar velen plezier aan beleven. Duizenden bezoekers hebben de afgelopen edities genoten van bijzondere bieren, contacten met de brouwers, lezingen, livemuziek en vooral van de geweldige sfeer in het abdijcomplex. 

Met uw sponsoring draagt u bij aan de totstandkoming van een succesvolle 7e editie van ons festival. Als sponsor krijgt u een aantal unieke voordelen. We zorgen niet alleen voor zichtbaarheid op onze site (www.abdijbierfestival.nl), maar bieden ook de mogelijkheid voor collega’s en/of genodigden om ons festival te bezoeken.

Onderstaand vindt u onze sponsorpaketten. Er zijn 5 verschillende categorieën waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u zelf bepalen in hoeverre u dit evenement wilt sponsoren en in welke vorm u exposure voor uw bedrijf inzet. 

Heeft u interesse in sponsoring of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met info@abdijbierfestival.nl.

En word ook vriend! 


 

Het 7e Middelburgse Abdij Bier Festival wordt mede mogelijk gemaakt door: