Bier doet eten!

Bij goed bier hoort goed eten.

Ter ere van het eerste jubileum van het Middelburgse Abdij Bier Festival (MABF) verzorgt restaurant De Kromme Watergang uit Slijkplaat (bij Breskens) van chef Edwin en zoon Tom Vinke voor ons festival een prachtig smaakarrangement! De Kromme Watergang krijgt al jaren twee Michelinsterren, een super culinair niveau, en heeft een bijzondere interesse voor alles wat zilt is en voor in het Zeeuwse voorkomende groenten en kruiden.

Stichting Bier in Zeeland, de organisator van het MABF, start een project met gist uit zee, in samenwerking met wetenschappers van onder meer de HZ. Op het festival zullen studenten hun lopende zilte projecten presenteren. Er is een duidelijke link met Zeeuws zilt voedsel!

Edwin Vinke

Met trots kunnen we u het volgende driegangen arrangement van De Kromme Watergang aanbieden, dat aansluit bij het project van Bier in Zeeland en dat bovendien zeer goed te combineren is met de meest uiteenlopende biersoorten van de aanwezige brouwers: 

LET OP, dit arrangement kan niet met jetons betaald worden, maar alleen met de vooraf bestelde voucher. (zie Tickets

Wanneer u dit arrangement heeft aangeschaft, ontvangt u bij de entree drie vouchers (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht). Tegen inlevering hiervan, kunt u de gangen (afzonderlijk) afhalen op een zelfgekozen moment op vrijdag tussen 16.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 15.00 uur en 21.00 uur.

 

Zin in friet of een hamburger? Ook daar voorzien we graag in. Op het kleine abdijplein zal er beide dagen een snackkraam van restaurant Steaker uit Domburg aanwezig zijn.

* Kosten in munten