Bezoekersinfo

Entreeprijzen

De entree voor het Abdijbierfestival bedraagt in de voorverkoop € 10,50 per dag. Kaarten zijn na 10 mei uitsluitend aan de deur te koop voor €  12,50 per dagU krijgt hiervoor entree, een gratis proefglas en een bierboekje. De prijs van de munten bedraagt € 1,25 per stuk.

Ook de Bob is welkom. Bob-tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de deur en kosten € 5,-.

Kinderen betalen geen entree en hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene.

Ook bestaat er de mogelijkheid iets te eten te bestellen. Op het kleine abdijplein vindt u foodtrucks met verschillende keukens op wielen. Overige snacks zijn op meerdere plaatsen op het festival verkrijgbaar. 

 

Toelichting op de prijs van de munten:

Er is gekozen voor een muntprijs van € 1,25  Dit lage bedrag zorgt ervoor dat we de prijzen van de bieren, maar ook die van de maaltijden, beter kunnen differentiëren. Er wordt namelijk niet met halve munten gewerkt. Het gevolg van deze lage muntprijs is dat veel bieren met twee munten betaald moeten worden, in plaats van met één twee maal zo dure munt.

Voorbeeld: Zou een munt bijvoorbeeld een waarde van € 2,50 vertegenwoordigen, dan zou u veel bieren op het festival met één munt kunnen betalen. Dit zou tevens inhouden dat u voor de iets duurdere bieren twee munten kwijt bent. Dat is meteen € 5,00. Met een munttarief van € 1,25 zult u voor de meeste bieren 2 munten moeten betalen, oftewel € 2,50. Echter, voor de iets duurdere bieren zouden dan bijvoorbeeld ook drie munten gevraagd kunnen worden. U betaalt dan omgerekend € 3,75. 

Openingstijden

Vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei 2018 van 14:00 uur tot 22:00 uur.

 

U vindt de Abdij van Middelburg op locatie: