Bezoekersinfo

Zaterdag voorverkoop uitverkocht! 

De voorverkoop voor de kaarten voor zaterag is uitverkocht!! Kaarten worden nog verkocht aan de deur, Maar enkel wanneer er voldoende ruimte binnen is. Wil je echt niets missen, kom dan vooral op vrijdag! 

Entreeprijzen

De volgende tickets zijn verkrijgbaar:

- Ticket à € 12,50 p.p. (incl. boekingskosten): entree festival, het proefglas en het festivalboekje. Deze tickets zijn na 23 mei uitsluitend aan de deur te koop voor €  15,00 per dag.

- Met een jubileumticket van  € 17,50  bovenop uw entreebewijs krijgt u op de dag van uw festivalbezoek toegang tot een bijzonder driegangen smaakarrangement van topchef Edwin Vinke (restaurant De Kromme Watergang). Het jubileumticket is uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop en is dus niet aan de deur tijdens het festival verkrijgbaar. Zorg dat u naast uw jubileumticket ook uw entreebewijs voor het festival meeneemt (beide kaarten worden namelijk apart gescand). Het jubileumticket is uitsluitend te koop in de voorverkoop en is niet aan de deur verkrijgbaar. 
 

De prijs van de munten bedraagt € 1,25 per stuk.

Ook de Bob is welkom. Bob-tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de deur en kosten € 5,-.

Kinderen betalen geen entree en hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene.

 

Openingstijden

Vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2019 van 14:00 uur tot 22:00 uur.

 

Toelichting op de prijs van de munten:

Er is gekozen voor een muntprijs van € 1,25  Dit lage bedrag zorgt ervoor dat we de prijzen van de bieren, maar ook die van de maaltijden, beter kunnen differentiëren. Er wordt namelijk niet met halve munten gewerkt. Het gevolg van deze lage muntprijs is dat veel bieren met twee munten betaald moeten worden, in plaats van met één twee maal zo dure munt.

Voorbeeld: Zou een munt bijvoorbeeld een waarde van € 2,50 vertegenwoordigen, dan zou u veel bieren op het festival met één munt kunnen betalen. Dit zou tevens inhouden dat u voor de iets duurdere bieren twee munten kwijt bent. Dat is meteen € 5,00. Met een munttarief van € 1,25 zult u voor de meeste bieren 2 munten moeten betalen, oftewel € 2,50. Echter, voor de iets duurdere bieren zouden dan bijvoorbeeld ook drie munten gevraagd kunnen worden. U betaalt dan omgerekend € 3,75. 

 

U vindt de Abdij van Middelburg op locatie: