Bezoekersinfo

Bezoek ons mooie festival! 
 

- Tickets zijn verkrijgbaar via de Drukkery https://www.abdijbierfestival.nl/tickets en kosten in de voorverkoop € 16,50. Vroege Vogels profiteren tot 1 april 2023 van korting op de toegangsprijs en betalen € 14,50. 

- Ook de BOB is welkom. BOB-tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de deur en kosten € 5,- per stuk.

- Openingstijden op beide dagen van 14:00 uur tot 22:00 uur. 

- Kinderen betalen geen entree en hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene.

- Munten zijn op het festival verkrijgbaar en kosten € 1,65 per stuk.

 

 

Toelichting op de prijs van de munten:

Er is gekozen voor een muntprijs van € 1,65. Dit lage bedrag zorgt ervoor dat we de prijzen van de bieren, maar ook die van de maaltijden, beter kunnen differentiëren. Er wordt namelijk niet met halve munten gewerkt. Het gevolg van deze lage muntprijs is dat veel bieren met twee munten betaald moeten worden, in plaats van met één twee maal zo dure munt.

Voorbeeld: Zou een munt bijvoorbeeld een waarde van € 3,30 vertegenwoordigen, dan zou u veel bieren op het festival met één munt kunnen betalen. Dit zou tevens inhouden dat u voor de iets duurdere bieren twee munten kwijt bent. Dat is meteen € 6,60,-. Met een munttarief van € 1,65 zult u voor de meeste bieren 2 munten moeten betalen, oftewel € 3,30-. Echter, voor de iets duurdere bieren zouden dan bijvoorbeeld ook drie munten gevraagd kunnen worden. U betaalt dan omgerekend € 4,95.  

De munten zijn € 0,15 duurder geworden ten opzichte van het vorige festival. Deze prijsverhoging komt in zijn geheel ten goede aan de brouwers,die in deze tijd zelf ook met (grote) prijsstijgingen te maken hebben.

U vindt de Abdij van Middelburg op locatie: